Cookie Blog Icon RSS

Un tort generos

joi, 27 octombrie 2011


Acum mai bine de o luna, prietena mea, Anca, m-a rugat sa pun link-ul, pe care poate l-ati vazut in stanga, catre Fundatia Sf. Dimitrie, pentru ca aveau o campanie de strangere de fonduri care sa ii ajute sa echipeze micii scolari de care au grija la centrul de zi,  cu cele necesare pentru scoala.

Nici macar n-am stat pe ganduri. Pe cei de la Sf Dimitrie ii stiu de pe vremea studentiei si le datorez prima experienta de voluntariat si primul contact cu oamenii buni care incearca sa indrepte putin din nedreptatile societatii noastre. Petrec multe ore pe zi, cu resurse din ce in ce mai putine, incercand sa ajute copii in situatii pe care cu greu ni le putem imagina din confortul caselor noastre. Inca nu am cunoscut o persoana mai generoasa ca si Anca si stiu ca nu toti suntem meniti sa facem o astfel de munca. Dar putem face alte lucruri, pentru ca, din pacate, organizatiile ca Sf. Dimitrie nu supravietuiesc din vorbe bune.

Asa ca, astazi, la sediul Fundatiei (Str. Matei Basarab nr. 50, sector 3, Bucuresti), se liciteaza tot felul de bunatati sau frumuseti, donate sau create de copii si prieteni. Printre care si tortul meu-cadou pe care l-am facut cu drag si ciocolata pentru un pofticios generos! Daca va tenteaza, " Licitatia de zambete" incepe la ora 18.00 si e deschisa oricui e pus pe fapte bune.


Written by Anca at 00:45

comments powered by Disqus

Calendar comenzi


latest posts

Mai multe

latest comments

Archive